Akupunktur

En masse information om akupunktur og de metoder jeg arbejder med:)

Jeg er selv stor fan af alle de resultater man kan skabe- bare ved at aktiverer kroppens eget forsvar, afbalancerer merdianerne og flytte lidt på energien.

Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), som er en yderst brugt behandlingsform, der er startet for flere tusinde år siden i Kina. Akupunktur virker meget kort fortalt på menneskets energibaner, kaldet meridianer, der er fordelt over hele kroppen. Her afbalanceres kroppen og ubalancerne genoprettes.

På meridianerne ligger mange forskellige akupunkturpunkter, disse kan stimuleres med nåle, der enten afgiver eller modtager en lille strømspænding, hvor ved sygdom og ubalance i kroppen fjernes. Akupunktur genopretter således kroppens normale energibalance, så du vil føle en fornyet energi.

Nyere akupunktur former er særligt effektive til sportsskader samt overbelastningsskader. Her kan man fjerne skaderne hurtigt og effektiv samt undgå pause perioder eller nedsætte pause perioden væsentligt. Endvidere er systemerne meget effektive til akut smerte behandling. Ofte er der allerede en væsentlig forbedring allerede efter 1 behandling.

I mine behandlinger benytter jeg en blanding af moderne akupunktur, traditionel kinesisk akupunktur samt auriculo terapi. De moderne akupunktur former er yderst effektive til akutte smerter, sportsskader samt overbelastningsskader. Herunder løber knæ, overbelastning af hofter, skuldresmerter, nakke smerter, piskesmæld, akut migræne, hold i ryggen, iskiassmerter, udposning på diskos, tennis og golf albuer, lysken skader, bækkenløsning osv.
Kinesisk akupunktur er derimod meget effektiv til allergier, hormonelle ubalancer, øjensygdomme, organ ubalancer, astma, migræne, graviditets kvalme, impotens, problemer med at blive gravid, bihulebetændelse, mave tarm problemer og sygdomme som colitis, crohns osv. Derudover en slap blære, børn der er vådligger, betændelse i ansigts nerven eller lammelser, ødemer, eksem og meget meget andet.

Kinesisk akupunktur er effektiv til at samle energien i benene og dermed øge præstationsevnen samt sænke restitutionstiden.

Når du kommer ind i klinikken får vi en snak om hvad akupunktur kan gøre for dig. Vi snakker om hvilken behandlings metoder, der vil hjælpe dig hurtigst muligt. Hvis jeg vurderer, at det er en anden form for behandling du skal have så giver jeg dig besked. Jeg har også samarbejde med en masse andre behandlere jeg kan sende dig videre til. Jeg er naturligvis RAB godkendt – hvilket betyder sygesikringen Danmark yder tilskud til behandling hos mig – og de fleste sundhedsforsikringer dækker dine behandlinger helt. Jeg er RAB godkendt gennem DAKOBE.

Er du i tvivl om akupunktur kan hjælpe dig med dit problem – så kontakt mig og få en snak om et evt. behandlingsforløb.

Her er lidt ekstra tekst omkring nogle af de specifikke behandlinger jeg arbejder med:

Sportsskader

Fertilitet

Migræne

Stress

Her kan du læse den artikel der var i Løberen

https://www.loberen.dk/lidtomskinnebensbetændelse

1 konsultation akupunktur.         450 kr.

Efterfølgende behandling          375 kr. pr. behandling

Du kan her læse om andres kunders erfaringer med akupunktur- og du er jo altid velkomme til at spørge. Glæder mig til at hjælpe dig

Referencer

Dakobe-RAB-Tryk-Download

Print Friendly, PDF & Email