Aubergine lasagne med rødvin

Nok til 4 voksne:

400 g hakket oksekød

2 fint hakkede rødløg

2 fint hakkede fed hvidløg

4 store gulerødder- fint hakkede

1 ds tomat pure

1 ds hakket tomat

2 dl rødvin

2 store aubergine 

Friske krydderurter, salt og peber

Skær aubergine i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i mindst 20 min og skyld salater væk igen.

Brun kød, løg og hvidløg. Tilsæt gulerødder og brun videre. 

Tilsæt tomat pure, hakkede tomater og rødvin. 

Smag til med friske krydderurter, salt og peber.

Brug auberginen som lasagne plader og skift mellem sovsen og aubergine skiverne.

Sæt lasagnen i ovnen ved 180 grader i 30 min.

Serverer med en god salat

  

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *