IMG_4595-0.jpg

Banan kage med chokolade frosting

Selve kagen:

50 g havregryn- glutenfrit hvis du har behov for det.

20 g chia frø

50 g mandelmel

4 modne bananer

4 æg

50 g blendede hasselnødder

1 spsk bagepulver

2 dl mælk

Blend alle ingredienserne sammen. Det bliver  meget flydende og svampet- hæld det hele i en bageform og bag det ved 180 g i 20 min.

Lad kagen køle helt ned og lav herefter frosting.

Frosting:

50 g mandler

200 g vanilje yoghurt

50 g kakao

50 g mørk chokolade

50 g kokosolie

Fryse tørret jordbær og evt. Guld til pynt.

Blend alle ingredienserne sammen pånær de fryse tørret jordbær og guld glimmeret. 

Sæt frostingen i køleskabet til det er lidt størknet. Smør det udover kagen og drys med de fryse tørrende jordbær:)