20140525-213406-77646222.jpg

Chokolade mousse

Advarsel:)) bestemt ikke sund men smager fantastisk og kan laves både laktose og gluten fri

6 personer
200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
4 past. æggeblommer (2 bægre)
4 spsk. sukker
3 past. æggehvider (2 bægre)
3½ dl laktosefri piskefløde
1 øko citron
Pynt:
lidt flødeskum
2-3 spsk. hakket chokolade
frisk mynte

eller lidt citron skal

Sådan gør du:
1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet sammen med skallen af en økologisk citron. Rør chokoladen i.

2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen. Kom moussen i glas eller i en skål. Dæk moussen til, og stil den i køleskab 2-4 timer.

3. Pynt moussen med lidt flødeskum og et drys hakket chokolade og mynte.

eller lidt citron skal20140525-213343-77623116.jpg