img_3055.jpg

Chokolade muffins af sorte bønner

Vildt lækre muffins lavet så de både er mælke og glutenfri. Det er ingen hemmelighed, at vi har en del allergikere i dette hus. Både mælkeallergi og cøliaki- så det giver en del udfordringer men også mulighed for at eksperimenterer med diverse opskrifter.

Her er der lavet chokolade muffins med sorte bønner. De er super saftige og virkelig lækre- ungerne kunne slet ikke smage de var lavet i en sundere version.

Du skal bruge:

50 g mandelmel

1 dl kokos eller mandelmælk

3 æg

150 g friske dadler

1 ds sorte bønner

15 g kakao

100 g mørk chokolade

1 spsk kokosolie

1 tsk natron

1 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

Du skal blende alle ingredienserne sammen til en luftig masse. Herefter kommer du det i muffins form- jeg fik 10 muffins af opskriften.

Bag dem ved 180 g i 15 min.

Serverer med frisk frugt eller brug dem i madpakken.