Akupunktur & Kostvejledning

Fyldt chokolade

Jeg elsker julen- elsker at bruge tid på jule hygge og lave lækkerier:)

Her er opskrifter på forskellige elementer til fyldt chokolade.

Marcipan:

200 g økologisk mandel mel

60 g sukrin melis

2 æggehvider

3 dråber mandel essens

Bland melis og mandel mel sammen. Rør æggehvider og mandel essens i.

Lad det hvile i køleskabet i mindst to timer inden brug. Det kan sagtens holde sig 1 måned:)

Karamel fyld:

1 ds kondenseret mælk

Lad den koge i en gryde i 3 timer. Hele dåsen skal være dækket af vand. Herefter lader du den køle HELT af inden du åbner den. Kog den evt dagen inden du skal bruge det.

Rom fyld:

1 ds kondenseret mælk

4 genstande AuRhum

Du kan finde den her: www.AuRhum.dk

Kog dåsen med kondenseret mælk i 3 timer. Husk vandet skal dækkes dåsen. Lad den herefter køle helt ned- bland rommen i og stil det på køl.

Find dine chokolade forme frem. Smelt chokoladen over et vand bad. Lad den køle ned til mellem 31 og 34 grader. Kom chokolade i formen og hæld det overskydende fra. Sørg for at få skrabet alt det overskydende væk. Lad det køle lidt i køleskabet.

Kom det ønskede fyld i chokolade formen. Kom igen chokolade hen over- skrab det overskydende væk og stil det i køleskabet.

Når det er helt størknet – så tag det ud af formen.

Velbekomme:)))

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *