Hjemmelavet Nutella

Ingredienser:

  • 80 g hasselnødder
  • 90 g kokos palme sukker
  • 100 g mandelmælk
  • 80 g mørk chokolade
  • 30 g kokosolie

Rist hasselnødderne på en pande samtidig med at du smelter chokoladen over vandbad. Når nødderne er ristet i et par minutter, så skal de lige køle ned i et par minutter også. Find blenderen frem og kom kokos palmesukkeret deri. Når nødderne er kølet lidt, så kommes de også i blenderene, og de 2 ting blendes grundigt sammen. Derefter kommers mandelmælk og kokosolie i. Det hele blendes sammen igen. Nu mangler kun den smeltede chokolade. Kom kun halvdelen af den varme chokolade i blandingen, og blend straks det hele sammen. Derefter kommes resten af chokoladen i, og der blendes straks igen. Nu kan blendingen kommes i en skål eller et glas og sættes på køl.

Næringsindhold pr. 100g:

  • Energi: 1709 kJ /408 kcal
  • Protein: 4,6 g
  • Kulhydrat: 43,9 g
  • Fedt: 24,5 g

12009672_955966594447350_1150324984595317021_n

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *