Akupunktur & Kostvejledning

Hønsesalat til madpakken

Hvem elsker ikke hønsesalat på madpakken?

Egentlig er det super let at lave- det tager lidt tid fordi kyllingen skal kogen, men ellers er der ikke meget arbejde i det:) Ungerne elsker det og hverdags madpakken bliver meget bedre!

Det skal du bruge:

1 hel kylling- vælg en der har haft det godt og ikke den billigste du kan finde;)

500 ml creme fraiche

1 rødløg

1 rød peber

1 dåse majs

Salt, peber, karry

Kog kyllingen i ca 1 time eller til kødet slipper benene. Herefter piller du alt kødet af kyllingen. Du må gerne trække det af med en gaffel.

Skær løg og peber i små tern og skyl majsene. Bland alle grøntsagerne sammen med kyllingen. Lav en dressing af creme fraiche og karry- smag til med salt og peber.

Bland det hele sammen:)

Så har du en lækker hønsesalat til madpakkerne.

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *