Akupunktur & Kostvejledning

Indisk daal med et nordisk strejf

Husker du at leve vegetarisk en dag i ugen? Her er lidt inspiration til din ugentlige kødfri dag:)

Indisk Daal har masser af smag- få kcal og mætter godt.

Til 4 personer skal du bruge:

4 dl røde linser

1 ds hakket tomat

2 små ds kokosmælk

1 dl vand

2 store fint hakkede løg

3 fed hvidløg- fint hakket

3 cm ingefær – fint hakket

2 spsk gurkemeje

1 spsk chili

2 spsk koriander

2 spsk spidskommen

Salt og peber

2 dl hakket grønkål

Evt skyr og kokos chips

Start med at steg løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt krydderierne og herefter hakket tomat, kokosmælk og vand. Kog det op og tilsæt de røde linser. Lad det simre i 15 min og kom herefter grønkålen. Kog videre i ca 5 min- smag til med salt.

Serverer i en skål med en klat skyr og lidt kokoschips:))

Du kan spise det med et pita brød, naan brød eller ris.

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *