img_1774-1.jpg

Kylling og spinat lasagne

Lækker, let og allergi venlig lasagne. 

Opskrift til 5-6 personer:

Du skal bruge:

400 g Kyllinge inderfilet 

2 ds tomat pure

400 g frisk spinat

3 ds hakket tomat

3 fed hvidløg

1 stort løg

1 pk glutenfri lasagne plader- eller almindelig hvis du ikke har allergi

0,5 l rismælk – eller almindelig mælk, hvis du ikke har allergi

Maizena til jævning

Chili, salt, peber og muskat nød

Du skal starte med at hakket hvidløg og løg. Skær kyllingen i mundrette stykker. Steg kylling, løg og hvidløg i en tykbundet gryde. Rengør spinaten og kom den i. Krydder godt med salt, peber og chili. Herefter kommer du tomat pure i og derefter hakket tomat.

Så laver du den hvide sauce. Kog rismælket op- krydder med muskat nød, salt og peber. Jævn saucen med maizena. 

Herefter laver du lasagnen. Kom først Kyllinge saucen i bunden. Efter lasagne plader og den hvide sauce- og gentag. Slut af med Kyllinge saucen.

Bag den i ovnen ved 180 grader i 30 min.