IMG_5058-0.jpg

Luksus svampe suppe

30 g tørrede Karl Johan svampe- eller andre tørrede svampe

250 g østershatte

300 g portobello svampe

2 skalotteløg 

3 dl hvidvin

3 dl kalve bouillon 

1/2 dl portvin

1 dl mælk

1 spsk paprika

1 tsk gurgemeje

1 spsk timian

Salt og peber

Persille – frisk

Sæt de tørrede svampe i blød i 2 dl vand. De må gerne stå i blød i min. 30 min.

 Hak de andre svampe groft. Du kan bruge alle slags svampe- så tag dem du har:)

Hak løgene fint og brun dem i en gryde. Tilsæt alle de friske svampe og brun videre. Herefter tilsætter du alle de andre ingredienser. Tilsæt til sidst de tørrede svampe- med væsken.

Smag til med salt og peber. Jævn evt suppen lidt, hvis den er for tynd.