Majspandekager med kikærter, butternut og spinat

Majspandekager med kikærter, butternut og spinat

Dagens aftensmad var vegetarisk. Her i huset faldet det ikke altid helt i god jord- medmindre det altså er helt vildt lækkert. Hånden på hjertet- så er det første gang de har fået en vegetarisk aftensmad hvor der slet ikke er en eneste der har spurgt: hvor er kødet henne??

Let at lave- og ikke mindst lækker!!

Opskrift til 5 personer:

Pandekagerne:

3 dl rismælk- eller almindelig mælk, hvis alle kan tåle det.

3 æg

3 dl majsmel

Spidskommen- et lille drys

Koriander- et lille drys

2 spsk olivenolie

Rør det godt sammen og steg 5 pandekager.

Avokado mos:

3 avokado

Saften fra 1/2 citron

2 spsk rismælk- eller almindelig mælk

2 fed hvidløg

1 tsk chili pulver 

Salt og peber

Fyldet:

Her kan du i princippet bruge hvad som helst. Jeg brugte en masse grøntsagsrester jeg havde. Det blev til:

1 løg

2 fed hvidløg

1 DS kikærter

250 g spinat

1/2 butternut squash i tern

1 lille dåse majs

Steg det hele godt på panden. Gerne med masser af forskellige krydderier

Nu er det hele klar til servering:)

Der er en pandekage til hver. Smør den med et godt lag avokadomos. Kom masser af grøntsager ovenpå og evt drys med hakkede nødder.

Serverer:)))

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar