Musliebar med banan og chokolade

En musliebar er altid et god i madpakken- til bilen – eller som det perfekte mellem måltid. Ofte er de bare fyldte med honning og en eller anden form for mættet fedt- så de ender derfor med at være usunde. Hermed en sundere version uden masser af mættet fedt:)))

Du skal bruge:

10 friske dadler

2 store bananer 

3 æg 

Blend det sammen til en flydende jævn masse.

I en anden skål blander du:

2 dl havregryn- evt glutenfri

1 dl chia frø

1 dl hørfrø

2 dl græskar kerner

1 dl peanuts

1 dl mandler

2 dl rosiner

100 g hakket mørk chokolade

Bland det hele godt sammen og hæld den flydende masse over.

Fordel massen i en form- ca 30 * 25 cm.

Bag den ved 175 grader i 30 min.

Lad det køle helt ned og skær det derefter i mindre stykker. Det bliver ca 16 bar af opskriften:))

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *