Akupunktur & Kostvejledning

Om

Velkommen til min lille klinik.

Jeg har gennem en årrække arbejdet med behandling – både akupunktur og massage, kostvejledning og personlig træning. Sundhed er for mig et sammenspil mellem en masse forskellige elementer, derfor er det for mig vigtigt at se på det hele menneske.

Jeg er uddannet kostvejleder, personlig træner, massør, Tft samt Master akupunktør ved Boel akupunktur samt kosmetisk akupunktør. Derudover har jeg tidligere været tilknyttet kostvejleder og akupunktør til et professionel cykelhold.

Så vil du gerne have et sundere liv, hvor din livsstil bliver en naturlig del af din hverdag? Så skal du prøve sundhedsguide. Sundhedsguide er et sammenspil mellem træning og kost. Her tilpasser vi planerne efter din hverdag:)

Har du problemer med kroniske smerter, allergier, barnløshed, skader, migræne, stress- så prøv akupunktur. Akupunktur kan i 80% af alle tilfælde fjerne smerter. Ring og hør nærmere.

Jeg er naturligvis RAB godkendt behandler og derfor kan du få tilskud via sygesikringen Danmark. Jeg er RAB medlem under DAKOBE – derfor kan du via din sundhedsforsikring få dine behandlinger betalt ved mig.

Du kan kontakte mig på kropogfysik@gmail.com eller på 28 15 23 11

Min adresse er Malleparken 1,  7700 Thisted