Om

Velkommen til min klinik.

Jeg har siden 2002 arbejdet med behandling – både akupunktur og massage, kostvejledning og personlig træning. Sundhed er for mig et sammenspil mellem en masse forskellige elementer, derfor er det for mig vigtigt at se på det hele menneske. 

Jeg startede op fuld tid i min klinik i 2012 og har siden da udelukkende arbejdet i klinikken. 

For mig er uddannels en naturlig del af mit arbejde, så jeg hele tiden kan få flere redskaber til gavn for de kunder, der kommer i klinikken. Det er vigtigt for mig, at alle får en god og ikke mindst ærlig behandling. Det betyder også jeg altid vil sende dig videre, hvis jeg vurderer jeg ikke kan hjælpe dig eller du vil få hurtigere resultater med en anden type behandling. Jeg har derfor forskellige andre fagpersoner jeg henviser til og samarbejder med.

Uddannelse:

2002 uddannet fysiologisk idrætsmassør

2004 uddannet personlig træner

2012 uddannet kostvejleder

2012 overbygning i kost og eliteidræt

2011 uddannet indenfor kosmetisk akupunktur

2011- 2014 uddannet master akupunktur – herunder klassisk kinesisk akupunktur (TMC), øreakupunktur samt 10 andre mikro systemer

2014 uddannet TFT behandler samt mini kurser i metamedicin

2019 overbygning i børn og overvægt

2019 uddannet Bars behandler

2021 uddannet Auriculo terapi 1 samt 2

2022 igang med RAB uddanelse indenfor auriculo terapi

Derudover har jeg tidligere været tilknyttet kostvejleder og akupunktør til et professionel cykelhold.

Så vil du gerne have et sundere liv, hvor din livsstil bliver en naturlig del af din hverdag? Så skal du prøve sundhedsguide. Sundhedsguide er et sammenspil mellem træning og kost. Her tilpasser vi planerne efter din hverdag:)

Har du problemer med kroniske smerter, allergier, barnløshed, skader, migræne, stress- så prøv akupunktur. Akupunktur kan i 80% af alle tilfælde fjerne smerter. Ring og hør nærmere.

Jeg er naturligvis RAB godkendt behandler og derfor kan du få tilskud via sygesikringen Danmark. Jeg er RAB medlem under DAKOBE – derfor kan du via din sundhedsforsikring få dine behandlinger betalt ved mig.

Du kan kontakte mig på kropogfysik@gmail.com eller på 28 15 23 11

Min adresse er Asylgade 1B,  7700 Thisted