Akupunktur & Kostvejledning

Ovnbagt laks med kantareller

Nok til 4 personer:

4 lakse stykker

200 g kantareller

200 g brune champignon 

1 bund bredbladet persiller

1 citron

5 spsk soya 

Urtesalt og peber

Rengør alle svampene. 

Tag et ildfastfad og beklæd det med sølv papir. Det skal stikke godt op i begge ender.

Placerer laks midt på sølvpapiret. 

Drys svampene hen over.

Pres saften fra citronen over laks og svampe. Hæld soya over. Drys med persille, salt og peber.

Pak sølvpapiret rundt om det hele.

Steg det i ovnen ved 180 g i 20-25 min.

Det smager super til spidskålet salater – der er opskrifter på siden- eller med nye kartofler

   
 

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *