Akupunktur & Kostvejledning

Ratatouille

2 courgetter
1 squash
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
4 rødløg
Lidt timian
Lidt rosmarin
4 laurbærblade
1 DS hakkede tomater
1 DS tomat pure
2 spsk honning
1 dl balsamico
Salt og peber

Skyl courgetter, aubergine og peberfrugter. Skær dem i tern. Pil løgene og snit dem i strimler.

Varm olien op på panden. Drys med salt. Rist alle grøntsagerne hårdt, hver for sig indtil de er karamelliseret. Alle grøntsagerne kommes i en gryde med alle krydderier, tomat pure og hakket tomat. Lad det koge lidt.

Varm honningen op i en gryde til den bobler. Tilsæt balsamico. Lad det simre i 10 min. Hæld det over grøntsagerne og lad det simre lidt længere.

(null)

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *