2015-11-10_10-10-39.jpg

Rødkålssalat med karamelliserede valnødder og granatæble

Til valnødderne:

100 g valnødder
Lidt olivenolie

2 spsk honning

Rist valnødderne kort på en tør pande. Tilsæt meget lidt olivenolie og honning. Rist videre til de er gyldne. Tag det af varmen.

Rødkålssalaten:

2 appelsiner

2 æbler

1 granatæble ( kan undlades )

1/2 rødkål.

Snit rødkålen fint. Skræl æblerne og appelsinerne og skær dem i tern.

Tag kernerne ud af granatæblet og gem lidt af saften.

Bland rødkål, æbler og appelsin sammen. Hæld kernerne fra granatæblet udover.

Dressing: 

1/4 dl æblecider eddike

3 spsk honning

1 spsk olivenolie

Bland dressingen sammen og hæld den over salaten.

Slut af med at drys valnødderne over salaten.