Rødkålssalat med vindruer

Rødkålssalat er perfekt til det fede julemad❤️ Salaten indeholder alle smags varianter og er god til både vildt, and og svinekød. 

Til 8 personer
 

800 g rødkål

Saften fra 1 citron

1 løg

400 g vindruer

1 bk bredbladet persille

150 g valnødder

 

Dressing:

Saften fra 1 citron

1 dl dijonsennep

1,5 dl akaciehonning

lidt olie

Salt og peber

 

Snit rødkålen fint. Kom den i en skål og pres citron saften over.

Hak løget fint og bland det i.

Halvere vindruerne og kom dem i.

Skyl og hak persillen fint og bland den i.

 

Bland dressingen sammen og kom den i lidt af gangen.

Serverer😊😊

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *