Akupunktur & Kostvejledning

Thai kyllingesuppe

Har du fulgt med lidt tid- ja så ved du jeg er vilde med thai suppe med masser af topping. Det er simpelt at lave og der er et hav af forskellige måde at varierer det på.

Til basen skal du bruge:

1 kylling- sørg for at køb en der har haft det godt og ikke en bur kylling.

2 spsk rød karry pasta

1 ds kokosmælk

Salt og peber

Det her er din base. Start med at kog kyllingen. Sørg for den er dækket af vand og lad den koge ca 1 time- til kødet slipper benene. Herefter tager du den op af vandet. Huske at gemme vandet.

Pluk alt kødet fra kyllingen og smid resten ud.

Kom karry pasta, kyllinge kødet og kokosmælk i vandet. Varm det stille og roligt op og smag til med salt og peber.

Så kommer vi til topping- i princippet kan du bruge lige det du har lyst til. Denne gang brugte jeg:

Lime skiver

Peanuts

Mango tern

Forårsløg

Broccoli

Rød peber

Chili i skiver

Ingefær

Sukkerærter

Sæt de forskellige topping på bordet og lad folk selv bestemme hvad de kommer i. Ja – du vil måske undre dig over hvor mange grøntsager ungerne pludselig kan spise;)

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *