img_2094.jpg

Vietnamesisk suppe

Jeg elsker det asiatiske køkken- og er nok gået lidt i Asien mode:)

Denne suppe kan du bruge flere dage i træk- uden at blive træt af den. Variere det topping du bruger – så bli er du aldrig træt af den.

Til 6 personer skal du bruge:

2 osso bucco

3 l vand

2 hele ingefær

2 hele løg

Salt og peber

1 tsk kanel

1 tsk ingefær

1 tsk spidskommen

1 tsk koriander

1/2 dl fiskesauce

2 spsk kokos sukker

2 hele løg

Derudover risnudler eller glas nudler som du tilbereder til slut

Start med at skær ingefær og løg over i halve. Kom dem i ovnene ved 250 grader i 10 min. Tag dem derefter ud og stil dem fra.

Brun kødet i en stor gryde. Kom krydderierne i og brun den af i 1 min. Kom vandet ved- sammen med alle de øvrige ingredienser, løg og ingefær. Det skal simre i 2 timer.

Mens suppen simre gør du topping klar:

2 store rød snack peber i strimler

1 bd forårsløg

2 røde chili

Friske koriander

Frisk persille

Frisk kløver- kan undlades

Bønnespire

Når suppen har kogt sir du den. Skær kødet i små tern og kom det i en lille skål.

Kog nudlerne efter forskrifterne.

Når du serverer det stiller du topping ind på bordet. Start med at kom nudlerne i en skål og suppen ovenpå. Herefter kommer man topping i:))))

Elsker asiatisk mad- nyd det med familien og vennerne!!