Kostvejledning

Sundhedsguide

I sundhedsguide kombinerer vi viden med psykologiske redskaber for at skabe de bedste forudsætninger for et varigt vægttab. Samtidig er der mulighed for, at vi kan behandle  med auriculoterapi for at mindske overspisning og sukkertrang.

Madbot

Vil du have en gratis kostplan med opskrifter til alle måltiderne? Madbot er et robot redskab, der arbejder efter sundhedsstyrelsens anbefalinger og kan lave en komplet kostplan til dine behov. Der er både mulighed for at vælge mælkefri, glutenfri og sukkerfri opskrifter.

Opskrifter

Æbler i ROM

Alle kender Blommer i Madeira. Men hvad med Æbler i Rom:) Nu er det jo sådan at Rom har en ret stor plads i det

Læs mere

Syltede tomater

I sidste weekend var Tommy og jeg på tur i Brædstrup ( min hjemby). Vi var i den forbindelse inde og spise på Det Gamle

Læs mere

Chili sin carne

Hvem elsker ikke chili con carne- her er den lavet uden kød og med en masse grøntsager. Opskriften er til 4 personer. Du skal bruge:

Læs mere

KOSTVEJLEDNING

Jeg har over 15 års erfaring med kostvejledning. Det er både kostvejledning ifht et ønske om vægttab men også kostvejledning af eliteidrætsudøverer og professionelle, der skal øge der præstationsevne eller øge eller tabe vægt uden det går udover deres præstationsevne.

Forløbet er personligt og foregår i klinikken. 

Når du booker en tid til sundhedsguide/ kostvejledningen starter vi med en times samtale i klinikken, hvor du får en kostplan der er lavet specielt til dig. Derfor er det vigtigt, at du SENEST 1 uge inden vores aftale kontakter mig, så jeg kan få de informationer jeg har behov for, så vi kan få lavet en plan der passer til dig og din hverdag.

Kostplanen er lavet så det er udregnet i mængder – og du er derfor ikke bundet til bestemte retter. Det betyder i kan spise sammen som familie, hvor du skal ændre mængderne og sikkert tilføje flere grøntsager.

Derudover får du:

  • –  Kostplan
  • – Adgang til over 400 opskrifter- både inddelt i glutenfri, mælkefri og sukkerfri, hvis du har behov for det.
  • – Vejning med måling af fedtprocent, body age, bmi samt præcis udregning af dit BMR.
  • – Alt er evidens baseret og foregår efter Sundhedsstyrelsen retningslinjer.

 

Der kan bookes tid til kostvejledning bestemte dage i klinikken – ligesom der kan bookes tider til opfølgning og vejning.

Prisen for 1 times kostvejledning samt en personlig kostplan er 1875 kr.

Prisen for 30 min opfølgning inkl. vejning er 500 kr.

Madbot

Madbot er din personlige MADrobot. Madbot laver ernæringsrigtige kostplaner med opskrifter på alle måltider. Du taster dine oplysninger ind og Madbot udregner det hele for dig og kommer med en komplet madplan efter dit behov. Madbot kan både tage hensyn til glutenallergi, mælkeallergi samt dig der vil leve sukkerfri.

Madbot kan til og med lave en indkøbsliste. Ja – så er det endda gratis. Så fra mig til dig 🙂