Fyldte bosniske peberfrugter

 

 

  • 6 Bosninske peberfrugter (eller snack peberfrugter)
  • 200 g hakket oksekød
  • 1 gulerod – revet
  • 1 løg – fintkakket
  • 100 g aubergine – revet
  • 2 fed hvidløg – skåret i tynde skiver
  • 2 æg
  • evt. lidt revet ost
  • 200 g kogte brune ris (Evt. rester fra dagen før)
  • Salt og peber

Først halveres alle peberfrugterne på langs og rengøres. De ligges alle i et smurt indfast fad eller på bagepapir på en bakke til ovnen.

Oksekødet steges på en pande og sættes til side, så de kan køle lidt ned igen. Derefter steges gulerod, løg, aubergine og hvidløg sammen i kort tid, så de bliver lidt møre. Derefter tages det også af varmen, så det kan køle lidt ned igen.

Nu tages en skål og slår de 2 æg ud i og piskes sammen. Derefter kommer man kød, grøntsags blanding og ris i skålen og blandes godt sammen. Her kan man evt. også komme lidt revet ost i. Det hele krydres med salt og peber.

Nu er man klar til at fylde blandingen i de peberfrugter man har gjort klar.

Til sidst sættes de fyldt peberfrug

 

10616429_763554140355264_9064700300172122003_n

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *