Behandling

Vi tilbyder et bredt udvalg af  behandlingsformer, som kan hjælpe dig med at opnå balance og velvære både i krop og sind. Her kan du læse om de forskellige behandlingsmetoder.

Akupunktur

Vi arbejder både med den klassiske akupunktur samt forskellige mikro systemer.

Den klassiske kinesiske akupunktur er blandt de ældste behandlingsformer i verden- den kan spore 5000 år tilbage i tiden. Når man arbejder med kinesisk medicin arbejder man groft sagt med at genoprette energiubalancerne i kroppen ved hjælp af akupunktur.

Udover den klassiske kinesiske akupunktur arbejder jeg også med nyere akupunktur former. Her har jeg yderligere uddannelse i 11 mikro systemer, der kan benyttes sideløbende med den kinesisk akupunktur. 

Auriculoterapi

Auriculoterapien er videnskabelig underbygget, det er en neurologisk behandlingsform som via øret har direkte forbindelse til vores nervesystem og hjerne, derfor er det en særdeles effektiv måde at behandle på. Indenfor Auriculoterapien behandler man både med nåle, specielle frekvenser og farver.

Auriculoterapien er både anerkendt af WHO som både diagnostik- og behandlingsredskab. 

 Udover at bruge auriculoterpien i mine behandlinger er jeg med i en forskergruppe indenfor området, hvor vi 2023 fik vores 1 studie omkring PTSD offentliggjort i det Franske tidsskrift HEGEL.

 

Traumebehandling

Har du været udsat for et traume, så kan det sætte sig i kroppen og skabe uhensigtsmæssige reaktioner og begrænse dig. Nogle gange sidder traumet fast i nervesystemet. Du har sikkert gået i terapi, hvilket også hjælper. Men du har sikkert en følelse af, at der er noget der “sidder fast”. Noget der ikke slipper.
 
Traumebehandling er en effektiv behandling, der hjælper dit nervesystem af med de alarm klokker, der arbejder uhensigtsmæssigt. Hjælper dig tilbage i balance.
Under behandlingen behøver du IKKE fortælle mig om det du har været igennem. Det har ingen betydning for den måde vi løsner dit traume på- og kan også gøre det lettere for dig, når du ved du ikke behøver dele dit traume igen.

Børnebehandling

Vi behandler mange børn i klinikken. Her benytter vi frekvenser, magnekugler og farve behandling med redskaber som microlight samt det medicinske redskab premio40. 

Når vi hjælper børn er det ofte børn, der er overstimulerede og har et overbelastet nervesystem. Det kan også være børn med diagnoser, der trænger til lidt ekstra ro i nervesystemet. Behandlingen foregår ved at kombinere auriculomedicin med chromoterpi. Behandlingen kan ikke mærkes og foregår altid på barnets præmisser.

Frekvens og lysbehandling

Auriculomedicin er en avanceret form for behandling, der bruger lys, farver og frekvenser til at helbrede både fysiske og psykiske ubalancer. Denne metode, en specialiseret gren af auriculoterapi, anvender elektromagnetisk energi i form af farvet lys for at målrette specifikke tilstande. Behandlingen, som kan foregå på øret eller kroppen, tilpasser sig individuelle behov ved at bruge forskellige frekvenser og farver for optimal effekt. Velegnet til dem, der søger en blid, men effektiv, behandlingsform uden brug af nåle. 

Cupping

Cupping er et super alternativ til en dybdegående massage. Det øger blodgennemstrømningen i musklerne og løsner bindevævet.
Cupping er oprindelig en del af den kinesiske medicin og kan derfor også bruges til at stimulerer akupunktur punkter samt øge immunforsvaret.
Når musklerne og bindevævet er meget stramt og spændt, så er det ofte forbundet med smerte at få løsnet det godt op med massage. Her synes jeg cupping er helt fantastisk. Man kan meget let løsne både muskler og bindevævet godt op- uden smerte. Samtidig kan man aktiverer akupunktur punkter og stimulerer immunforsvaret.

Posturologi

Posturologi er et redskab, der kan hjælpe dig med at holde en sund og optimal kropsholdning.

Posturologien er et super redskab til at finde årsagen til de ubalancer, der kan sidde i kroppen. Via en posturologisk gennemgang kan man spore sig ind på, hvor i kroppen der sendes “fejlinformationer”. Det kan være man ubevidst placerer vægten forkert henover foden, der igen og igen skaber hælsmerter.

Det kan også være øjenmuskulaturen, der skaber migræne eller kæben der giver spændingerne- som igen kan skabe migræne. 

Opnå en naturlig balance og velvære!

Når du kommer ind til en 1 konsultation opretter vi en journal på dig. Udefra det vi snakker om vurderer jeg, hvordan vi bedst muligt behandler dig. Jeg vurderer hvilke behandlingsmertoder, der er bedst at bruge på de ubalancer du kommer med. Ved hver behandling ser vi på, hvordan det er gået siden sidste behandling. Det betyder der løbende vil blive ændret i behandlingen – alt efter hvad der er bedst for dig og din krop.

Jeg er RAB godkendt akupunktør og jeg er sikkerhedsgodkendt til at må udfører akupunktur i thorax. ( Styrelsen for Patientsikkerhed). Det betyder, at hvis din sundhedsforsikring dækker akupunktur så kan du få dine behandlinger derigennem. 

Jeg er RAB godkendt akupunktør så Sygesikring Danmark yder tilskud til behandlingen.

Nej du skal ikke have en henvisning. Faktisk er det sådan i Danmark at læger slet ikke må henvise til en akupunktør. Når du skal have akupunktur bør du altid sikre dig, at den behandler du bruger er RAB godkendt og derudover står på listen ved Styrelsen for Patientsikkerhed – over behandlere der må benytte nåleakupunkur i Thorax.

Klinikken holder til på Asylgade 1b, 7700 Thisted.

Du kan parkerer på Frederikstorv – og lokalerne er ovenpå Kop og Kande. Du skal gå ind og op af trappen ved de store glas parti.

Du kan altid flytte og ændre på dine tider via booking systemet. Dog skal det altid ske 72 timer inden vores aftale.

Hvis du ikke møder op til aftalt tid, så betales aftalens fulde pris.