Frekvens og lysbehandling

Indenfor Auriculomedicin eller advanceret auriculoterapi bruges ofte både frekvens og chromoerapi. Det bruger jeg også i mine behandlinger, hvor jeg skønner det er bedst eller relevant. Mange er meget skeptiske overfor bruges af frekvenser og chromoterapi- tror jeg har det handler om, at man ikke rigtig forstår hvad det gør og hvordan det arbejder. Jeg har prøvet at skrive lidt om, hvad både frekvenser og chromoterapi gør.

I min klinik fokuserer jeg på auriculomedicin, en unik og avanceret behandlingsform, der anvender lys for at fremme helbredelse og øge velvære. Som en integreret del af auriculoterapi, benytter jeg mig af farvet lys i nøje udvalgte frekvenser for at målrette en bred vifte af sundhedsproblemer. Denne metode udnytter det faktum, at lys, en form for elektromagnetisk energi, bærer helbredende egenskaber, der er kritiske for vores fysiske og mentale sundhed.

I min praksis anvender jeg lys og farver til at behandle alt fra mindre ubalancer til mere komplekse tilstande. Forskning og erfaring viser, at menneskets velbefindende kan forbedres markant gennem terapeutisk brug af lys’ og farvers indflydelse. Dette kommer især til udtryk i behandlingen af tilstande som vinterdepression, hvor lysets kraftige virkning på humør og generel trivsel har vundet anerkendelse i de fleste kredse. Men frekvenser og lys kan påvirke meget mere.

Min tilgang til lysbehandling er baseret på moderne videnskabelige opdagelser, herunder identifikationen af OPN3-proteinet, et lysfølsomt fotoreceptorprotein, som spiller en afgørende rolle i hjernens respons på lys. Denne opdagelse understreger lysbehandlingens potentiale for at påvirke vigtige aspekter af vores mentale sundhed, som humør, søvnkvalitet og modstand mod depression. Derudover tager jeg udgangspunkt i Dr. Paul Norgiers frekvenser til behandling af forskellige tilstande.

Når jeg behandler med lys, benytter jeg mig af en række teknikker, herunder direkte lysbehandling i øret for at påvirke det sympatiske og parasympatiske nervesystem, samt anvendelse af lys på specifikke kropsområder. Afhængigt af den enkeltes behov, kan jeg også kombinere lysbehandling med akupunktur og andre metoder. 

En væsentlig del af min behandlingsmetode omfatter chromoterapi, hvor jeg anvender farvers unikke egenskaber til at påvirke kroppen og sindet positivt. Dette princip er baseret på forståelsen af, at forskellige farver kan fremkalde særlige følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner, hvilket kan være til stor hjælp i behandlingen af forskellige tilstande.

Min behandling med lys, farver og frekvenser er designet til at være både dybtgående og skånsom, hvilket gør den ideel for personer, der søger en alternativ eller supplerende metode til traditionel medicinsk behandling. Med et øje på fremtidens sundhedspleje, og med stadigt flere forskningsresultater, der understøtter lysbehandlingens effektivitet, er jeg overbevist om, at denne tilgang vil fortsætte med at vokse i popularitet og anerkendelse. Vores studie af behandling af PTSD viser tydeligt effekten af den auriculare chromoterapi.