Akupunktur

Klassisk Kinesisk Akupunktur

Den klassiske kinesiske akupunktur er blandt de ældste behandlingsformer i verden- den kan spore 5000 år tilbage i tiden. Når man arbejder med kinesisk medicin arbejder man groft sagt med at genoprette energiubalancerne i kroppen ved hjælp af akupunktur.

Nyere Akupunktur

Udover den klassiske kinesiske akupunktur arbejder jeg også med nyere akupunktur former. Her har jeg yderligere uddannelse i 11 mikro systemer, der kan benyttes sideløbende med den kinesisk akupunktur. 

Alt kan behandles med akupunktur....

Akutte skader

Akutte skader er sportsskader, hold i ryggen, hold i nakken, fiber sprængning, vrid i knæ, tennis albuer, hælsmerter, iskias smerter – faktisk alle smerter og skader der er sket over en relativ kort tidsperiode.

De fleste akutte skader kan behandles og fjernes på 5 behandlinger. Vil du gerne have en vurdering af din skade/ smerter så kontakt mig.

Kroniske tilstande

Nu er jeg generelt modstander af ordet kronisk- da alle smerter og tilstande ofte kan forbedres. Men de tilstande/ ubalancer jeg her refererer til er alle typer af migræner, hovedpiner, overgangsalderen, restless leg syndrom, fertilitets problematikker, gigt smerter, øjensygdomme som f.eks AMD, sclerose, fibromyoallergi og andre autoimmune sygdomme samt nervesmerter kan behandles med god effekt. Nogle gange får man symptomerne på sygdommen/ ubalancen behandles helt væk og andre gange holder man generne fra ubalancen/ sygdommen nede på en minimum. Vil du gerne have min vurdering af dine gener er du altid velkommen til at kontakte mig.

psykiske udfordringer

Flere og flere lider af psykiske udfordringer som stress, angst, depression, ADHD, ADD, OCD, PTSD og mange andre lidelser. Selvom man har bearbejdet det hos en psykolog er det ikke altid nok til at slukke den fysiske reaktion der opstår i kroppen. Her er kombinationen af akupunktur og auriculoterapi utrolig effektiv til at få nervesystemet med – og dermed slukke de fysiske reaktion der opstår i kroppen.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du overvejer behandling.

Behandlinger

Sportsskader

Akupunktur er super effektiv ved alle typer af sportsskader. Om vi snakker om en fibersprængning, overbelastet knæ som f.eks springerknæ/ løberknæ eller skinnebensbetændelse så har vi ofte styr på smerterne og har fået rettet op på ubalancen efter 5 behandlinger. Derfor er det en effektiv behandling, hvis du vil hjælpe kroppen hurtigt igennem processen og være klar til at fortsætte din træning eller bare være smertefri.

Angst, stress, depression

Er dit nervesystem på overarbejde? Måske har du svært ved at finde roen i hverdagen, selvom du har arbejdet sammen med en psykolog kan det være som om din krop bliver ved med at reagerer fysisk - lidt som om dit nervesystem ikke kan slappe af. Her er akupunktur helt fantastisk til at slukke ned for de reaktioner, der er i nervesystemet. Det er derfor der i USA bliver brugt Battlefield Acupuncture til soldaterne - for at undgå PTSD og få nervesystemet i ro.

Fertilitetsbehandling

Det at få et barn er ikke altid let. Der er flere og flere, der kommer i fertilitetsbehandling. Når man arbejder med akupunktur kan man arbejde på flere måde - man kan både gøre kroppen klar til graviditet, man kan arbejde med kroppen under fertilitetsbehandling og man kan også arbejde med at gøre kroppen klar til fødsel. Behandlingen vil altid være individuel og skræddersyet efter din krop - man kan både arbejde med manden og kvinden. Står du/ i en situation hvor i gerne vil have et barn og forøge jeres familie, så kontakt mig og få en snak om hvilket forløb der vil være det optimale for jer.

Migræne/ hovedpine

Migræne og hovedpine kommer i utrolig mange afskygninger. Nogle migræner er vindfølsomme, andre sidder i den ene side af panden, nogle føles som en stærk jagende smerte bag det ene øje og andre kommer med både kvalme, lysfølsomhed og aura. Fælles for alle typer af migræne og hovedpine er, at man altid kan afhjælpe smerterne med akupunktur. Jeg har oplevet meget få personer som jeg ikke har kunnet hjælpe. Ved nogle arbejder man smerterne helt væk, hvor andre kommer og får en vedligeholdende behandling hver 4-6 uge. Vil du gerne dine smerter til livs - så kontakt mig.

Hælsmerter/ hælspore

Hælsmerter/ hælspore eller inflammation ved tilhæftningen af svangsenen? Om det er det ene eller det andet, så påvirker det bare livskvaliteten rigtig meget. Der er utrolig mange der dagligt går rundt med store smerter under foden. Mange bliver sygemeldte efter en periode og andre dropper alt udover arbejde - simpelthen fordi smerterne er for store. Jeg har behandlet rigtig mange med hælsmerter - og fælles for dem alle er de har prøvet rigtig mange ting for at afhjælpe smerterne. Jeg vil vove den påstand at vi ofte har behandlet smerterne langt ned efter 5 behandlinger - og ofte er smerterne helt væk efter 7 behandlinger. Når vi starter en behandling skal der være en forandring efter anden behandling - ellers stopper vi behandlingen.

Kæbespændinger

Hvorfor er det lige at kæbespændinger har indflydelse på så mange forskellige smerter i kroppen? Og hvorfor er det så vigtigt at få behandlet? Kæben har indflydelse på næsten alt i kroppen- og derfor er den vigtig at få med i behandlingen. Vi kender alle udtrykket at bide tænderne sammen og tage en ekstra tørn....- og måske finde os i lidt for meget? Rent praktisk betyder kæbespændinger at vi påvirker mange store nerver. Det betyder at kæbespændinger kan være årsagen til at du altid får bihulebetændelse, at du altid har spændinger i nakken og de kommer tilbage en uge efter din massage, det kan gøre du har en konstant ringen for ørene samt mange andre ubalancer. Vil du gerne dine kæbespændinger til livs - så kontakt mig for en tid.

Spørgsmål?

Når du kommer ind til en 1 konsultation opretter vi en journal på dig. Udefra det vi snakker om vurderer jeg, hvordan vi bedst muligt behandler dig. Jeg vurderer hvilke behandlingsmertoder, der er bedst at bruge på de ubalancer du kommer med. Ved hver behandling ser vi på, hvordan det er gået siden sidste behandling. Det betyder der løbende vil blive ændret i behandlingen – alt efter hvad der er bedst for dig og din krop.

Jeg er RAB godkendt akupunktør og jeg er sikkerhedsgodkendt til at må udfører akupunktur i thorax. ( Styrelsen for Patientsikkerhed). Det betyder, at hvis din sundhedsforsikring dækker akupunktur så kan du få dine behandlinger derigennem. 

Jeg er RAB godkendt akupunktør så Sygesikring Danmark yder tilskud til behandlingen.

Nej du skal ikke have en henvisning. Faktisk er det sådan i Danmark at læger slet ikke må henvise til en akupunktør. Når du skal have akupunktur bør du altid sikre dig, at den behandler du bruger er RAB godkendt og derudover står på listen ved Styrelsen for Patientsikkerhed – over behandlere der må benytte nåleakupunkur i Thorax.

Klinikken holder til på Asylgade 1b, 7700 Thisted.

Du kan parkerer på Frederikstorv – og lokalerne er ovenpå Kop og Kande. Du skal gå ind og op af trappen ved de store glas parti.

Du kan altid flytte og ændre på dine tider via booking systemet. Dog skal det altid ske 72 timer inden vores aftale.

Hvis du ikke møder op til aftalt tid, så betales aftalens fulde pris.

Pris for 1. konsultation akupunktur            500 kr.

Pris efterfølgende  akupunktur                375 kr.  

Pris for 1. konsultation stress behandling    500 kr.

Pris for efterfølgende stress behandlinger  395 kr.

Pris for posturologisk gennemgang          875 kr.

Pris for traume behandling med udvidet auriculoterapi

eller anden special behandling               975 kr.

Posturologisk sål m/u neurostab   1250 kr/ 1500 kr.

Kostvejledning vægttab/ eliteidræt           1875 kr.