Græskar suppe

Vildt lækker og spicy græskar suppe. Den er i den stærke ende- så er du ikke til det så undlad chili. Opskriften rækker til 2 dages aftensmad for en familie på 5.

Jeg elsker toppings- så den bliver serveret med soya mandler, frisk persille og æble tern.

2 hokkaido græskar

1 stor sød kartoffel

2 rød peber

1 chili

4 fed hvidløg

5 store gulerødder

2 dåser hakket tomat

1 l vand

1 ds kokosmælk

Start med at skær alle grøntsagerne i store tern. Du behøver ikke skrælle græskarrene medmindre de ikke er økologiske. Fjern blot kernerne og det løse indeni.

Steg alle grøntsagerne møre i en stor gryde. Tilsæt vand og hakket tomat. Lad det koge i ca 20 min. Blend det hele med en stagblender. Kom kokosmælken i og smag til med salt og peber.

Velbekomme😋😍

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *