Opskrift der giver to store rugbrød:)

9 dl vand

1 dl olivenolie

200 g dadler

2 spsk honning

50 g gær

1 dl husk

200 g rismel

300 g glutenfri havregryn- brug boghvede flager hvis du er meget allergisk 

6 dl kogte brune ris

1 spsk kardemomme

1 tsk koriander

2 tsk salt

2 dl hørfrø

Sæt 200 g dadler i blød i kogende vand i en time. Herefter blender du dem med lidt af vandet. Det skal være en flydende masse.

Pisk 9 dl lunkent vand, gær, honning og husk grundigt. Husker vil geler- sørg for at pisk indtil alle klumper er væk. Herefter tilsætter du alle krydderier og salt. Pisk videre:)

Tilsæt herefter alle de øvrige ingredienser sammen med den klistrede masse. Rør dejen i en røremaskine- til det hele er blandet godt sammen.

Fordel dejen i to brødforme. 

Lad det hvile natten over.

Bag det ved 175 grader- varmluft- i 1 time.