Akupunktur & Kostvejledning

Madpandekager

20140330-201311.jpg

Opskrift for 2 personer:

Pandekager:

  • 170 g polenta
  • 2 æg
  • 1/4 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk salt
  • vand eller rismælk

Pisk ingredienserne sammen og juster konsistensen med vand eller rismælk. Steges som pandekager

Guacamole:

  • 2 avocado
  • 2 fed hvidløg
  • saft fra 1 citron
  • lidt ekstra jomfruolivenolie

Alle ingredienser blendes sammen

Fyld:

  • 3 gulerødder
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/4 spidskål
  • Frisk oregano
  • salt

Hak alle grønsagerne og svits dem kortvarigt på panden

Pandekagerne smøres med et lag guacamole. Kom grønsagsfyld ovenpå og rul pandekagen

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *