Marokkansk tangine

Marokkansk tangine

1 stk.: Aubergine

400 g: Oksekød I Strimler 

2 stk.: Rød Peber 

2 stk.: Gulerødder 

1 stk.: Rødløg 

4 stk: Fed hvidløg

2 tsk.: Spidskommen 

2 tsk.: Koriander

250 g: Kikærter 

1 spsk.: Stærk Paprika 

1 spsk.: Kanel 

1 spsk.: Ingefær 

5 spsk.: Soja Sauce 

2 ds.: Hakket Tomat 

8 stk.: Dadler 

3 dl: Vand 

Skær aubergine i tern. Skær peberfrugterne i strimler og hak løg og hvidløg fint.Skær gulerødderne i skiver.

Brun kødet sammen med hvidløg. Tilsæt de øvrige grøntsager og brun videre.

Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem grundigt. 

Skær dadlerne i stykker. Tilsæt de hakkede 

tomater, kikærterne og dadlerne.Tilsæt alle krydderierne og 3 dl vand.

Lad rettet simre i en gryde ved lavt blus i 1 time.

  

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar