ADHD R&R2 MESTRINGSFORLØB voksne

Er du træt af at kæmpe med hverdagens udfordringer og føle dig overvældet af ADHD-symptomer? Leder du efter en måde at genvinde kontrol og skabe en mere harmonisk tilværelse? Så er R&R2 ADHD-forløbet skræddersyet til dig. Forløbet er som det eneste i Danmark godkendt af socialstyrelsen til at træne ADHD. Kort sagt, så bliver du ekspert i din egen ADHD - du finder ud af, hvordan du kan mestre dine udfordringer og vende din ADHD til en styrke.

Velkommen til R&R2 ADHD-forløbet for voksne

Din vej til struktur, selvforståelse og styrke

Er du træt af at kæmpe med hverdagens udfordringer og føle dig overvældet af ADHD-symptomer? Leder du efter en måde at genvinde kontrol og skabe en mere harmonisk tilværelse? Så er R&R2 ADHD-forløbet skræddersyet til dig.

Hvad er R&R2 ADHD-forløbet?

R&R2 står for “Reasoning and Rehabilitation,” og det er et struktureret program udviklet specifikt til at hjælpe voksne og unge med ADHD. Vores forløb bygger på evidensbaserede metoder og fokuserer på at udvikle dine kognitive og sociale færdigheder, så du kan navigere gennem livet med større selvsikkerhed og ro.

Det betyder du under forløbet bliver meget bevidst om, hvordan din ADHD påvirker dig. Du lærer den at kende og på den måde at navigere i de udfordringer, du har og får redskaber til at håndtere dem. Det betyder også, at du finder dine styrker ved din ADHD. For dem er der heldigvis mindst ligeså mange af. Det er bare ofte overset, når man har en hverdag, der måske ikke passer til dig.

Hvorfor vælge R&R2 ADHD-forløbet?

Struktur og Klarhed

Lær at organisere din hverdag med effektive teknikker og strategier.

Selvforståelse og Selvkontrol

Forstå dine udfordringer og styrker, og opbyg færdigheder til at håndtere dem.

Støtte og Fællesskab

Bliv en del af et støttende netværk af ligesindede, som forstår dine udfordringer og heppper på dine fremskridt.

Professionel vejledning

Få personlig vejledning og profesionel vejledning. Vi kender dine udfordringer, og ved hvad det kræver at komme i mål. Vi er certificerede ADHD-trænere gennem Socialstyrelsen – ja kender personligt til både ADHD og autisme, det skaber dermed en større forståelse for dig og et stort personligt mål i forhold til, at du skal lære at mestre din ADHD og vende den til en styrke.

Hvad kan du forvente?

Forløbet strækker sig over 15 uger. Her mødes vi hver uge i 1,5 time, hvor der ved hver undervisning er forskellige områder vi arbejder med. Efter hver undervisning er der øvelser, du skal arbejde videre med hjemme. Det skal du gøre sammen med din PAL. Din PAL kan være en tæt ven, din partner, måske en kontakt person eller hvis du er ung- dine forældre eller en lærer.

Vi arbejder med praktiske øvelser, refleksion og dialog for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid med os. Vores mål er at give dig redskaberne til at skabe vedvarende forandringer i dit liv.

I og med forløbene er meget intensive, og du kommer ud på noget af en rejse, så er holdene relativt små. 

Der er hold for unge fra 13 til 18 år og for voksne over 18 år.

Holdet er både for dig, der måske er sygemeldt med stress, angst og overbelastning. Men også for dig, der gerne vil lære din ADHD og kende – samt blive bedre til at mestre dine udfordringer.

Der er begrænsede pladser og løbende opstart.

Tag det første skridt mod en mere struktureret og tilfredsstillende hverdag. 

Tilmeld dig R&R2 ADHD-forløbet og oplev forskellen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og støtte dig på din rejse mod en bedre hverdag, hvor din ADHD ikke er en udfordring med måske derimod din styrke.

Sammen kan vi gøre en forskel- vi brænder meget for at hjælpe dig!

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde vejen til en bedre og mere struktureret hverdag.

Forudsætninger for afvikling af kursus: 6 tilmeldte og 3 forløb hvert år.

Varighed: 15 sessioner á 2 timers varighed med en uges mellemrum + mulighed tilkøb af 3 booster-sessioner 6-12 måneder efter.

Da lektionerne er intensive, har vi tilrettelagt dem således, at der vil være små pauser i løbet af de 2 timer.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!