ADHD R&R2 MESTRINGSFORLØB voksne

Er du træt af at kæmpe med hverdagens udfordringer og føle dig overvældet af ADHD-symptomer? Leder du efter en måde at genvinde kontrol og skabe en mere harmonisk tilværelse? Så er R&R2 ADHD-forløbet skræddersyet til dig. Forløbet er som det eneste i Danmark godkendt af socialstyrelsen til at træne ADHD- og det er bevist at deltagerne efter end forløb. Kort sagt, så bliver du ekspert i din egen ADHD - du finder ud af hvordan du kan mestre dine udfordringer og vende din ADHD til en styrke. Hvad er R&R2 ADHD-forløbet? R&R2 står for "Reasoning and Rehabilitation," og det er et struktureret program udviklet specifikt til at hjælpe voksne med ADHD. Vores forløb bygger på evidensbaserede metoder og fokuserer på at udvikle dine kognitive og sociale færdigheder, så du kan navigere gennem livet med større selvsikkerhed og ro. På holdet får du undervisning af to ADHD - der selv har erfaringer med de udfordringer du står med. Der har en forståelse for dig - og brænder for at vende din ADHD til en styrke.

Velkommen til R&R2 ADHD-forløbet for voksne

Din vej til struktur, selvforståelse og styrke

Er du træt af at kæmpe med hverdagens udfordringer og føle dig overvældet af ADHD-symptomer? Leder du efter en måde at genvinde kontrol og skabe en mere harmonisk tilværelse? Så er R&R2 ADHD-forløbet skræddersyet til dig.

Hvad er R&R2 ADHD-forløbet?

R&R2 står for “Reasoning and Rehabilitation,” og det er et struktureret program udviklet specifikt til at hjælpe voksne og unge med ADHD. Vores forløb bygger på evidensbaserede metoder og fokuserer på at udvikle dine kognitive og sociale færdigheder, så du kan navigere gennem livet med større selvsikkerhed og ro.

Det betyder du under forløbet bliver meget bevidst om, hvordan din ADHD påvirker dig. Du lærer den at kende – og på den måde at navigerer i de udfordringer du har og får redskaber til at håndterer dem. Det betyder også, at du finder dine styrker ved din ADHD. For dem er der heldigvis mindst ligeså mange af. Det er bare ofte overset når man har en hverdag, der måske ikke passer til dig.

Hvorfor vælge R&R2 ADHD-forløbet?

Struktur og Klarhed

Lær at organisere din hverdag med effektive teknikker og strategier.

Selvforståelse og Selvkontrol

 Forstå dine udfordringer og styrker, og opbyg færdigheder til at håndtere dem.

Støtte og Fællesskab

Bliv en del af et støttende netværk af ligesindede, som forstår dine udfordringer og heppper på dine fremskridt.

Professionel vejledning Få personlig vejledning fra Dina og Birgitte, som er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi kender dine udfordringer og ved hvad det kræver at komme i mål.

Hvad kan du forvente?

Forløbet strækker sig over 15 uger. Her mødes vi hver uge i 1,5 time, hvor der ved hver undervisning er forskellige områder vi arbejde med. Efter hver undervisning er der øvelser du skal arbejde videre med hjemme. Det skal du gøre sammen med din PAL. Din PAL kan være en tæt ven, din partner, måske en kontakt person eller hvis du er ung- dine forældre eller en lærer.

Vi arbejder med praktiske øvelser, refleksion og dialog for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid med os. Vores mål er at give dig redskaberne til at skabe vedvarende forandringer i dit liv.

I og med forløbende er meget intensiv og du komme ud på noget af en rejse, så er holdene relativ små. Der er 8-10 deltagere på hvert hold og vi er to undervisere på.

Der er hold for unge fra 13 til 18 år og for voksne over 18 år.

Holdet er både for dig, der måske er sygemeldt med stress, angst og overbelastning. Men også for dig, der gerne vil lærer din ADHD og kende – samt blive bedre til at mestre dine udfordringer.

Tilmeld dig i dag! Der er begrænsede pladser og løbende opstart.

Tag det første skridt mod en mere struktureret og tilfredsstillende hverdag. 

Tilmeld dig R&R2 ADHD-forløbet og oplev forskellen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og støtte dig på din rejse mod en bedre hverdag, hvor din ADHD ikke er en udfordring med måske derimod din styrke.

Sammen kan vi gøre en forskel- vi brænder meget for at hjælpe dig!

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde vejen til en bedre og mere struktureret hverdag.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!