For efterhånden en hel del år siden læste jeg og boede i Malaysia. Siden jeg kom hjem har jeg savnet deres lækre mad- klimaet og den helt fantastisk mentalitet de havde dernede. Ja det er ingen hemmelighed jeg har prøvet et hav af gange, at lave retter vi fik dernede:) Denne nudel ret blev rigtig lækker- hvis jeg selv skal sige det;)

Der er til 4 personer:

400 g kalkun eller kylling kød i strimler

2 store portobello svampe

2 forårsløg

1 pose slik ærter

4 store gulerødder

400 g nudler- jeg brugte nudler af svampe. De er ikke helt lette at få fat i, så bare brug almindelige:)

Marinade til kødet:

5 spsk soja sauce

1/4 dl olivenolie

5 spsk thai krydderi – jeg har noget fra Indien- så du skal nok bruge lidt mere hvis det er herhjemme fra:)

2 spsk rød karry pasta

Start med at marinerer kødet i marinaden i ca 1 time. Skær grøntsagerne i grove stykker. Gør nudlerne klar til at komme i wok gryden med de øvrige ingredienser.

Når kødet er marineret kommer du det i en wok gryde og steget det godt. Herefter kommer du først grøntsagerne i og derefter nudlerne.

Serverer:)