Vildt lækre muffins lavet så de både er mælke og glutenfri. Det er ingen hemmelighed, at vi har en del allergikere i dette hus. Både mælkeallergi og cøliaki- så det giver en del udfordringer men også mulighed for at eksperimenterer med diverse opskrifter.
Her er der lavet chokolade muffins med sorte bønner. De er super saftige og virkelig lækre- ungerne kunne slet ikke smage de var lavet i en sundere version.
Du skal bruge:
50 g mandelmel
1 dl kokos eller mandelmælk
3 æg
150 g friske dadler
1 ds sorte bønner
15 g kakao
100 g mørk chokolade
1 spsk kokosolie
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
Du skal blende alle ingredienserne sammen til en luftig masse. Herefter kommer du det i muffins form- jeg fik 10 muffins af opskriften.
Bag dem ved 180 g i 15 min.
Serverer med frisk frugt eller brug dem i madpakken.