Jeg ELSKER forårsruller. Og her er en super nem opskrift som alle kan benytte sig af. Jeg har lavet rullerne i rispapir, så de er glutenfri.
Opskriften er på 15 forårsruller- og de er store og mætter meget;)
Du skal bruge:
15 stk rispapir
400 g hakket oksekød med lav fedtprocent
600 g fint snittet kål- jeg har brugt hvidkål, spidskål og rød spidskål
1 ds bønnespirer
3 spsk soya sauce ( måske glutenfri- ved behov)
Salt og peber
Du skal starte med at stege oksekødet.
Kom kålen på panden med oksekødet og steg videre. Når kålen bliver “blød” så kommer du soyasauce i. Lad det stege lidt videre og bland bønnespirerne i.
Kom rispapiret i en skål med vand.
Når papiret er blødt tager du det op en efter en og kommer fyld på midten. Fold “forårsrullen” og sæt den til side.
Når du har lavet dem alle sammen, så skal du stege dem på panden til de er sprøde.
Velbekomme…. 🙂