Jens har været 3 mdr på sundhedsguide og har i perioden tabt 16 kg og hele 18 cm om taljen- så sejt!

Jens skriver:
Jeg fik lavet et program af Dina Alminde, da jeg gerne ville tabe mig og have min træning i system. Jeg fik et 3 mdr’s forløb, hvor Dina både lavede kostplan og træningsplan. Jeg fik optimeret min træningsplan løbende, så den hele tiden passede til mine fremskridt og ønsker. Dina er top professionel og altid sød og venlig. Hun svarede super hurtigt på mails og var altid villig til at komme med gode råd og svarede på alle spørgsmål. Hun har en enorm viden om nærmest alt der har med træning at gøre. Om det så er til lands, til vands eller på en cykel. Kostplanen og medfølgende opskrifter som tjente som inspiration, sad lige i skabet. Jeg har virkelig fået en ny tilgang til sund og spændende mad, gennem Dina. Hele forløbet har bare været en fornøjelse, og det er trygt at vide man altid har Dina med på sidelinien. Jeg kan varmt anbefale det til alle.

20140720-181915-65955949.jpg