Efter nogle måneder under Dina’s vinger er det tid for mig at stå på egne ben og fortsætte min livsstilsændring på egen hånd. Jeg føler mig klar til at fortsætte for mig selv nu og har en rigtig god mavefornemmelse omkring det.

Dina har lært mig SÅ meget og har hjulpet mig med at arbejde med både det fysiske og psykiske. Uden hendes støtte havde jeg aldrig klaret den og ville slet ikke have været der, hvor jeg er idag. Jeg har selv kæmpet denne kamp, men at have Dina i baghånden har betydet alt.

Jeg har haft rigtig meget der skulle arbejdes med og hun har været der 100 % for mig og altid bakket mig op. Dina dømmer absolut ikke, men er løsningsorienteret og vil en det bedste.
Hun har givet mig rigtig mange gode redskaber at arbejde med og har lært mig SÅ meget om mig selv. Hun har åbnet mine øjne for en helt ny livsstil, en livsstil der gør jeg idag er en glad pige som har det godt med sig selv.

Mange vil nok spørge, nåede du så dit mål og er du tilfreds? Til det kan jeg kun svare lidt blandet. Et vægttab/livsstilsændring er en lang process, som ikke sker i løbet af få mdr. I starten røg kg af og der troede jeg vitterligt jeg ville være i mål i løbet af meget kort tid, men nej sådan går det ikke. Man skal finde sin egen balance i sådan et forløb og jeg tror på, at jeg får det bedste resultat ved at lade det tage lidt længere tid og så ikke opgive alt for meget i min hverdag. Den handler om at finde den balance, som du kan leve med og som gør du kan fortsætte og aldrig falder tilbage til dit gamle jeg. Jeg er parat til at fortsætte på egen hånd og jeg ved jeg aldrig falder tilbage til mit gamle jeg.

Til sidst vil jeg bare sige et kæmpe tak til Dina og for alt det du har været for mig de seneste måneder.IMG_0150.JPG