Fyrglimt

Tilfredshed på Fyrglimt

Jeg afholdte et sundhedsforløb på Fyrglimt i marts måned. Forløbet blev indledt med et fordrag: Sund kost – på en naturlig måde.  Efterfølgenden blev der lavet cirkeltræning i egne trænings lokaler, hvor der blev taget hensyn til div. skavanker 😉

Jeg har efterfølgende modtaget denne dejlige mail:

Vi har bare fået kanon meget ud af dit kursus. Det var hel fantastisk. Her kommer lige et par af deltagernes kommentarer:

  • Anni Normand Jørgensen: Jeg syntes det var godt hendes fortælling omkring kost, jeg har taget noget til mig af de ting hun fortalte Var ikke til cirkeltræningen, men er glad for at være med nu til træning.
  • Lisa Harbo: Jeg var ikke til foretaget om kost pga arbejde men hørte lige kort om det og det lød spændene ! I forhold til cirkeltræning super godt at hun tog forskellige maskiner med og styrke bagefter ! Samt at hun rettede på os og fortalte os om det ! Hun er sku dygtig !
  • Dorthe Boesen: Jeg synes det den aften omkring kost og ernæring var meget lærerigt. Vi blev alle klar over at det er en omlægning af vores livsstil og ikke, at vi skal falde for alle de forskellige slankekure vi kan læse om alle steder. Cirkeltræningen var også godt tilrettelagt. Jeg har fået lyst til at træne igen, det var et godt initiativ fra dig Eva Maria og Dina.
  • Berit Lindberg Jensen: Jeg syntes det var rigtig hyggeligt, fik lidt blod på tanden igen både med kost og motion, kan mærke den dovne Berit har fået lidt mere energi så det er en go start. Jeg har allerede brugt nytte af et par stykker af hendes opskrifter alt i alt super godt..
  • Solveig Loop: synes det var meget godt, nogle gode råd, og ikke mindst dejligt at være kommet igang,,
  • Karin Hald: Jeg synes det var et par særdeles lærerige foredrag. Jeg har virkelig fået lyst til at leve ad den sunde sti, Og da ikke at forglemme det dejlige samvær med en flok skønne kollegaer til vores cirkeltræning, det er vildt godt og få sig rørt.

Fyrglimt