Chokolade-banan smootie med lakrids og chili

Chokolade-banan smootie med lakrids og chili

smootie

  • 1/4 citron
  • 1/2 rød chili
  • 10 dadler
  • 1/2 l naturel yoghurt
  • 4 spsk kakao
  • 1 spsk lakridsrodpulver
  • 1 banan
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk vaniliesukker

Skræl citronen og pil kernerne ud. Pil kernerne ud af chili og hak den fint. pil stenene ud af dadlerne.

Kom halvdelen af yoghurten i en blender sammen med alle de andre ingredienser. Start blenderen og lad den køre til der slet ingen klumper er tilbage. Derefter tilsættes resten af yoghurten og blendes til det hele er blandet.

Serveres i 2 store glas.

Eksperimenter evt. med også at tilsætte malede kaffebønner eller kanel.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar