Müslibar 

God til madpakken eller som energi bar

100 g mandler

100 g rosiner

75 g tørrede aprikoser

50 g kokos Chips

50 g græskar kerner

50 g havregryn- evt glutenfri

50 g solsikkekerner

1 dl peanut butter

1,5 dl honning

1/2 dl vand

Rist alle de tørre ingredienser på panden. Køl det hele ned igen og bland det sammen i en skål.

Varm honning, vand og peanut butter op i en gryde. Rør konstant under opvarmningen. Når massen er blevet jævn tages det af varmen. Hæld det over de øvrige ingredienser og rør grundigt.

Fordel massen i en bradepande eller et ildfast fad. Sørg for at overfladen er jævn og massen er tæt.

Bag det i ovnen ved 175 g i 20-25 min.

Køl det helt ned- lad det gerne stå i køleskabet til dagen efter.

Brug en skarp kniv til at skære i den størrelse bar du ønsker.

  
  

Print Friendly, PDF & Email


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *