Seje Louise har tabt 11 kg og 28 cm på 3 mdr:-)))Læs hendes reference her:

Efter 3 graviditeter indenfor de sidste 6 år, hvor der var kommet en del ekstra kilo på, trængte jeg til at tabe mig. Jeg kontaktede derfor Dina, så hun forhåbentlig kunne hjælpe mig i gang. Jeg har i mange år ikke fået trænet, så min form var som at starte fra 0, derudover var jeg enormt glad for chokolade og andre søde sager. Dina spurgte ind til, hvad jeg ville opnå med træningen, om jeg ville i motionscenter eller, om det skulle foregå hjemme. Hun lavede derfor en træningsplan, som passede perfekt til mig, og som jeg kunne gøre der hjemme. Derudover tilpassede hun min kostplan, så jeg kunne spise noget mad magen til det, som min familie fik, hvilket gjorde, at det var nemmere at forberede, og at jeg ikke kørte surt i det. Efter den første måned var jeg ved at miste motivationen igen, men Dina fik mig på rette kurs igen☺

Efter de 12 uger hos Dina har jeg nået mit første mål – Jeg tabte mig 11 kg. (og 28 cm.), det havde jeg aldrig troet. Det fede ved denne form er, at du ikke begrænser dig selv i at få f.eks. et stk. kage en gang imellem. Dina har lært mig, at det handler om at træffe de rigtige valg, og en gang imellem give sig selv lov til at ”synde”. Jeg har gennem hele forløbet brugt mange af Dinas opskrifter, og vil fortsat gøre det. De er rigtig gode og nemme at lave.

Jeg har helt klart fået nogle fantastiske redskaber til at fortsætte mit vægttab og træning. Jeg kan ikke takke Dina nok for at hjælpe mig på rette vej ☺

https://dinaalminde.dk/sundhedsguide/