3 DEJLIGE MÅNEDER.
Da jeg for ca 3 måneder siden skrev til Dina og spurgte, om hun kunne hjælpe mig, var det med store overvejelser. Jeg havde i flere år forsøgt at komme af med mine ekstra kilo, som var kommet på, efter jeg havde født mine to børn, og da jeg for to år siden mistede min mand, blev ”Birgitte-tiden” = 0. Ekstra kilo begyndte yderligt at sætte sig, og til sidst var der kun et at gøre, jeg måtte have hjælp, ellers ville det gå rivende galt.
Jeg var ikke i tvivl om, at det var Dina jeg skulle skrive til. Men jeg tænkte i første omgang om hun nu kunne hjælpe mig – jeg var alenemor med den største undskyldning i verden – jeg har ikke tid og mulighed for at komme i motionscenter. Men trods mange undskyldninger og overvejelser, vovede jeg alligevel at sætte mig ned og skrive en besked til Dina.
Beskeden blev sendt, og der gik ikke lang tid, før der kom svar. Jeg kunne mærke jeg klar til det nye eksperiment, og glædede mig straks til at komme i gang.
Nu er der gået tre måneder, og det har været tre fantastiske måneder, må jeg sige. Med en kostplan, som har været supernem at holde. Jeg behøvede ikke engang, at skulle stå og lave mad til mig selv og noget andet til mine børn. Motionen har jeg klaret med en masse gåture. Min crosstrainer blev sat i stuen, og med de fantastiske øvelser Dina satte mig i gang med, har det nu gjort underværker. Mit ønskemål har jeg dog ikke helt nået, men er superglad for alle de kilo jeg har smidt, og ikke mindst alle de cm om livet som smuttede med. Selv om det er dejlig, at jeg har haft Dina at støtte mig til hver uge, er jeg ikke i tvivl om, at jeg er klat til selv, at fortsætte med mit nye liv. Jeg elsker mine nye madvaner og ikke mindst alle de skønne opskrifter som Dina kommer med.
Dina!! – du skal have den største ros fra mig, og mange tusinde tak for alt det, du har gjort for mig og mine børn. Jeg ved med sikkerhed, at mine børn nu kan mærke stor forskel – en ny og glad mor med masser af energi. – Endnu engang TUSIND TAK