Jeg har lige afsluttet Camilla – efter hun har været 3 mdr på sundhedsguide. Resultater er mere selvtillid, 9 kg lettere og hele 44 cm mindre:-)) Så sej hun er!!Camilla skriver:
Jeg kontaktede Dina i November 2015, da jeg virkelig trængte til hjælp. Jeg fødte d. 20 august 2015 min datter, hvilket havde været en graviditet hvor jeg havde været nemmeste liggende/siddende helt fra start, så der var jo selvfølgelig røget en masse kilo på, jeg tabte da også en del efter fødslen men der var stadig en masse at tage af endnu, og jeg havde hverken energi eller overskud til at hoppe på en kur, da jeg stod alene med min datter som på daværende tidpunkt var lidt over 3 mdr og tanken om at julen nærmede sig skulle altså ikke forgå med endnu flere kilo. 
Jeg startede op 1 december og på det tidpunkt havde jeg det dårligt både fysisk og psysisk, jeg havde det så dårligt med mig selv, en tur ned og handle var bestemt ikke noget jeg hverken orkede eller kunne overskue pga. Alle de mennesker.. Jeg trængte altså både hjælp til at tabe nogle kilo og at få det bedre psykisk. Dina lavede en madplan og kom med mad forslag samt en trænings plan, det var overraskende nemt og ikke noget med jeg skulle i motions center med en baby på armen som jeg frygtede lidt, maden var lækker og lige til at overskue. Hver uge kom hun med gode forslag og spurgte ind til det personlige og hjalp også med andre ting, som gjorde at man lyn hurtig fik tilliden til hende, hun svarede lyn hurtigt hvis der var det mindste spørgsmål og hun tog også gerne en snak i telefonen hvis det var det der var nødvendigt. Ret hurtigt forsvandt den daglige træng til sukker og søde sager, og jeg blev totalt opsat på at skulle veje mig hver uge, så der gik helt sport i den og jeg fik så meget mere overskud i hverdagen og også til min datter, jeg begyndte at ville mere ud og var generelt bare mere glad og jeg kunne efter nogle uger hoppe i mit gamle tøj før graviditet igen, hvilket var mit mål. 
Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Dina, det har ændret så meget i min hverdag både på den ene og den anden måde og jeg er så klar til at stå på egne ben med en masse nye vaner. Dina for det hele tilpasset til en, så det passer en i ens hverdag om det er et særlig arbejde man har, eller om man har børn eller andet, hvilket er så DEJLIGT i forhold til andre Kure hvor man skal tilpasse sig dem. 
På de 12 uger jeg har været tilknyttet Dina, har jeg tabt 9,1 kg og 44 cm 

– Camilla jensen