Fertilitetsproblemer?

 

Akupunktur har været brugt igennem mange år, over hele verden, af par der gerne vil have børn.

Akupunkturen hjælper både kvinder og mænd.

 

Par, der “bare” gerne vil forberede og styrke kroppen til naturlig graviditet, og dem, som har deciderede fertilitetsproblemer, og som evt. er i behandling på fertilitetsklinik.

At hjælpe kroppen tilbage i balance vil øge chancerne for, at graviditeten lykkes – og gerne så hurtigt som muligt. Sådan er naturen indrettet.

Hvis der er ubalancer, som kroppen dagligt kæmper med, er der ikke overskud til mere. De ubalancer skal der rettes op på.

 

Kvinder:

For kvinder, der skal have taget æg ud til befrugtning eller lagt op, eller som “bare” vil blive så klar som muligt til insemination (eller graviditet ad naturlig vej), vil akupunktur absolut være en farbar vej. Også for dem, der har oplevet spontane aborter tidligere, eller hvis æggene slet ikke vil sætte sig fast.

Behandlingen er helt uden bivirkninger, derfor er der ingenting i vejen for at forberede kroppen med akupunktur.

Nogle bliver endda gravide på naturligvis, så de slet ikke behøver at fylde kroppen med hormoner, have taget æg ud osv. Andre bliver støttet af akupunkturen, så de opnår hurtigere og bedre resultater af f.eks. IVF eller insemination.

 

Mænd:

Har du dårlig sædkvalitet vil akupunktur igen hjælpe kroppen til at komme I balance. For nogle vil en kombination mellem akupunktur, kost og træning være ideel.

 

Optimale forhold for en graviditet

Akupunktur går aldrig mod naturen, men genskaber den balance, der skal til for at kunne blive gravid og føde.

 

Det er en blid og effektiv måde at få kroppen til at:

Akupunktur bruges verden over, når et par gerne vil have børn. Men også i graviditeten til f.eks. at dæmpe kvalme, i forbindelse med bækkenløsning, til at fremme veer eller til at vende et foster.

 

Hvad med kost?:

Kosten har stor betydning iforhold til en graviditet. Her både iforhold til kvinden – før, under og efter en graviditet – og I forhold til mandens sædkvalitet. Kroppen skal have de optimale vilkår.

 

Hvordan et forløb skal sammensættes er individuelt – men I er altid meget velkommen til at ringe eller skrive en mail. Så kan vi få en snak om, hvad der vil være mest optimalt I jeres situation.

 

Hvor mange behandlinger:

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. For at give dig en ide om det, så starter jeg ud med 5 behandlinger I træk efter den sidste blødningsdag for kvindernes vedkommende. Herefter 2 behandlinger I måneden til du er gravid.

Er der nedsat sædkvalitet kombineres akupunktur med kost og træning. Så her blive behandlingerne kombineret med kostvejledning og træningsplaner. Her kan ses resultater efter 3 mdr.

 

 

IMG_9848.JPG