Allergi tema aften med Den Holistiske læge og Helsam

Allergi kan påvirke livskvaliteten rigtig meget. Så meget at det for nogle kan være svært helt at nyde sommeren, hvis det er høfeber man døjer med. Uanset om du lider af høfeber, eller andre allergier som f.eks. overfor husstøvmider eller dyrehår, så er denne tema-aften for dig.

 

Allergi kan påvirke livskvaliteten rigtig meget. For nogle så meget at det kan være svært helt at nyde sommeren, hvis det er høfeber man døjer med. Uanset om du lider af høfeber, eller andre allergier som f.eks. overfor husstøvmider eller dyrehår, så er denne tema-aften for dig. 

Her vil vi komme ind på nogle af de årsager til allergi, som f.eks. underliggende fordøjelsesubalancer, fødevarerintollerencer samt mikrotraumer. Du vil få en forståelse for hvad allergi er, en viden og redskaber du selv kan komme igang med.

Vi guider dig igennem forskellige former for naturlig og kemifri behandling af allergien, og vi kommer både ind på hvad du selv kan gøre og hvad en behandler kan gøre sammen med dig.

Hvem er vi?

Dina Alminde, som er akupunktør, auriculoterapeut samt kostvejleder. Har mange års erfaring med behandling af allergier og intollerancer. 

Stine Graubæk som er holistisk læge samt under uddannelse til Heilpraktiker.  Stine har fokus på det hele mennesket, og bruger i min behandling både kost, kosttilskud, homøopati, urter mm.

Gitte Godtfredsen fra Helsam i Thisted, som står klar til at vejlede om brugen af nogle af de kosttilskud og naturlægemidler vi kommer omkring i løbet af aftenen. 

Tid og sted: d. 6 maj 2024 fra 18.30-20.30

Pris: 50 kr, inklusiv lidt snacks i pausen

Hvor: Asylgade 1b, 7700 Thisted – I Dina Almindes klinik- ovenover Kop og Kande.

Der er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle princippet.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!