img_5436-1.jpeg

Anja tabte 10 kg og hele 50 cm på sundhedsguide

Jeg startede hos Dina i starten af september, da jeg igennem en fælles bekendt havde hørt om de hende og tænkte… Hun kan helt sikkert også hjælpe mig..:). Jeg ønskede oprigtigt at tabe mig og havde selv forsøgt, men efter en længere periode med stress orkede jeg ganske enkelt ikke selv at gå igang med en kostændring og kiloene blev derfor bare flere og flere… Så Dina var som sendt fra himlen..
Mit mål var at tabe omkring 10 kg på de 12 uger programmet varede… Og jeg kan med stolthed idag sige, at jeg nåede mit mål og tabte samtidigt 50 cm, og jeg er bare så klar til at fortsætte jagten på endnu flere kilo. 
Kostplanen som Dina introducerede mig for var nem og overskuelig at følge og mit træningsprogram var helt perfekt sammensat. 

Jeg gik igang og cm forsvandt hurtigt og min manglende energi og overskud kom også hurtigt tilbage og jeg følte mig næsten helt “høj”. 

Jeg blev samtidigt meget gladere og fik min selvtillid tilbage og da tøjet for alvor begyndte at blive for stort og mit spejlbillede ændrede sig for hver uge begyndte jeg igen at elske min krop og kunne se mig selv i øjnene og føle at jeg faktisk så rigtigt godt ud! 

Jeg har alt at takke Dina for, da hun har været en fantastisk støtte igennem hele forløbet , også i de perioder, hvor vægten har stået stille og jeg har været lige ved at miste modet. Den forståelse og opmuntring jeg oplevede fra hende har været helt enestående og har betydet alverden for mig og det har hele vejen igennem gjort, at jeg har holdt hovedet og gejsten oppe og tusind tak for det kære Dina… Jeg er dig evigt taknemmelig :D. 
Jeg kan varmt anbefale Sundhedsguiden hos Dina for det er helt sikkert det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! 
Så lad det ikke kun blive ved overvejelsen.. Meld dig til og oplev, hvordan du hurtigt blir et helt nyt menneske i en ny og sundere krop!!! 
Mange knus fra Anja…