Auriculoterapi modul 2 ved GMII

**Forbedret Smertebehandling med Auriculoterapi Modul 2**

På vores Auriculoterapi kursus (Modul 2) dykker vi ned i smertebehandlingsstrategier. Dette modul udstyrer dig med viden om rygsøjlen og nervesystemets repræsentation i øret, hvilket muliggør hurtig og effektiv behandling af både kroniske og akutte smerter, såvel som smerter relateret til overbelastning.

Modul 2 udbygger de færdigheder, du har erhvervet i det første modul, og integrerer ny viden om posturologi. Denne tilgang giver dig værktøjer til at adressere smerter årsagsbaseret, og påvirker både fysisk og psykisk velvære.

**Indholdsoversigt for Modul 2:**

1. Avancerede teknikker i smertebehandling, der adresserer smertens rodårsag.

2. Grundig forståelse for rygsøjlen og nervesystemets funktioner i øret med teknikker til muskel- og nervesmerte lindring.

3. Brug af posturologi i kombination med auriculoterapi for helkropslindring.

4. Identifikation og håndtering af terapeutiske barrierer såsom ar og kæbespændinger, som kan vedligeholde smerter og skabe ubalance.

5. Præcis punktplacering og forståelse for optimal effektivitet.

6. Videreudvikling af færdigheder i Nogier-puls og VAS.

7. Praktiske øvelser og behandlinger.

**Protokoller og Teknikker Du Vil Lære:**

– Behandlinger af fysiske og psykiske ar.

– Specifikke smertebehandlinger for bl.a. piskesmæld, hjernerystelse, postoperative smerter, tennis- og golfalbue, samt almindelige smerter i skuldre, nakke, lænd, knæ, ankler og fødder.

– Hovedpine og migrænebehandling.

– Teknikker til regulering af blodtryk. Dette kursus indebærer 8 timers fleksibelt selvstudie gennem e-læring, som du kan tilgå 14 dage før de fysiske kursusdage. Du kan arbejde igennem materialet og quizzer i dit eget tempo og efter behov. Under de to dage på skolen vil vi praktisk anvende og integrere den teoretiske viden i behandlinger.

Udforsk nye muligheder! Tilmeld dig nu og vær med til at vokse og lære. Klik her for at starte!