Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Efter 3 måneder med Dinas kæmpe store hjælp er jeg blevet et helt nyt menneske! Jeg har fået en selvtillid og en krop jeg pludselig kan være stolt af, hvilket jeg aldrig har formået at være. Jeg havde i et par måneder været fuldstændig energi forladt og orkede knap nok at lette mig fra sengen om morgenen. Flere og flere kilo satte sig på min krop, og det virkede pludselig som en uoverskuelig opgave at få en sundere livsstil.. 

Men.. Dina var løsningen for mig! Hun finder en løsning der er tilpasset dig og dine mål 100%. Jeg var bange for en alt for stram kostplan og en træningsplan der ikke var til at overskue, men det var ikke tilfældet! Vi startede stille ud og efter at jeg kom ind i en god rytme så byggede vi mere og mere på. 

Dina formåede at holde mig i troen på at jeg nok skulle opnå det jeg ville, selvom vægten stod stille i en kortere periode. Hun fik mig til at holde hovedet højt og gejsten oppe. Og ugen efter var der som hun lovede røget de kilo der skulle 🙂

Jeg er evig taknemmelig for Dinas hjælp og kunne aldrig have opnået de resultater jeg har gjort uden hendes hjælp! 

Jeg har på 12 uger tabt 9 kg og 33 cm! 🙂

Jeg er pave stolt af mig selv! Og kan med god samvittighed tage på sommerferie og nyde mig selv og mit “nye jeg” 🙂 

Dina er super god til at hjælpe, også med at sætte andre mål end “bare” et vægttab. Jeg stiler nu efter at gennemføre en xterra (50km MTB, 10km løb, 1500m svømning i åben hav) til august 2016. Fuldstændig urealistisk for bare et halvt år siden, men nu har jeg virkelig troen på at det kan lykkedes for mig! 🙂 igen takket være Dinas kæmpe store hjælp! 

Går du og overvejer hvordan du skal få styr på din vægt, din krop og din selvtillid? Så er der slet ingen tvivl, meld dig til sundgedsguiden hos Dina, det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! 

Dina lytter virkelig til dig og dine behov og får sammensat et program dú kan være med til. 

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra! 🙂

Tusind tusind tak for din kæmpe store hjælp! Jeg kunne ikke have gjort det uden dig i ryggen!
Knus Sanne 🙂