Nu går jeg helt sikkert imod alt det, der lige nu er oppe og moderne. Hele vores samfund er ved at indrette sig efter, at vi alle sammen skal mærke efter inde i os selv. Vi skal alle sammen ud og realiserer os selv- mærke efter. Vi har ALLE sammen så travlt med at mærke os selv- at vi glemmer hinanden. Vi skifter retning konstant – bare se på alle de sundhedsretninger, der har været oppe det sidste år. Vi skal løbe en Marathon- gerne flere om året- træne hver dag, så vores krop forbliver ung ( man skal jo gerne se ud som om man er 20 år altid), leve efter ens egne ønsker og behov. De skal postes billeder at musklerne, maden man spise, madpakken der laves til en uge af gangen i ens bøtter. Måske lever man efter en bestemt kost retning- som ikke altid er hensigtsmæssigt for alle i husstanden? Nogle gange bliver det en besættelsen at leve sundt, at bare den del i sig selv er usund. I alt det her- er det som om vi alle sammen glemmer vi er en del af noget? Vi glemmer vores liv skal kunne “passe” ind i familiens hverdag og i det samfund vi er en del af. Vi glemmer at vi skal være sammen og tilpasse os hinanden- trække stikket ud og bare nyde engang imellem….
Jeg har haft rigtig mange i forløb, som simpelthen er vant til at give op i forsøget på at leve sundt. Simpelthen fordi der er så mange retninger og regler der ofte ikke kan passe ind i en almindelig hverdag. Bestemte indkøbs retningslinjer man skal følge- pulver der skal købes- topping til div. med chokolade og alt mulig smag, der går under at være sunde🙄- alt sammen noget der er umuligt at få passet ind i en helt almindelig familie.
Der er INGEN rigtig retning, der passer til alle. Det kan godt være der er nogle, hvor det at være vegetar passer super ind i deres liv- andre har godt af at faste osv osv. MEN langt de fleste mennesker har behov for hjælp til at få hjælp til at sammensætte en helt almindelig kost- hvor kartofler, lasagne osv er tilladt. Der er ingen der falder døde om eller tager flere kg på, hvis de engang imellem spiser en stor is sammen med familie eller venner. Men er det derimod en del af den daglige kost- ja så er det er problem.
Hvad er så det nye??
Der er intet nyt! Det hele handler bare om, at du skal finde din balance i kosten og finde den form for træning, der passer til dig OG din familie. Lad mig hjælpe dig via sundhedsguide, så du slipper for at hoppe på flere mirakel Kure, nye retninger osv osv osv

www.dinaalminde.dk/sundhedsguide