Jeg har døjet med dårlig fordøjelse i snart 20 år. Alt fra luft i maven, oppustethed, diarre og ekstrem forstoppelse. Jeg har prøvet alt mulige former for afføringsmidler uden held. Der kunne gå flere dage uden toilet besøg som resulteret i mavekramper og generelt ubehag. Jeg fik stillet diagnosen ”Irritabel tarmsyndrom” hos min læge og vidst at der skulle ske noget drastisk. Ovenpå maveproblemer havde jeg også et stort ønske om at tabe mig. Jeg har før prøvet alle mulige form for kurer – fra Weight Watchers til Sense og den berømte Atkins kur.  Men lige meget hvad jeg prøvet, påvirkede det min mave. Derfor kontaktede jeg DinaAlminde for at melde mig til Helbredsguiden. Allerede efter den første møde, kunne jeg mærke, at Dina kunne hjælp mig. Hendes viden om fordøjelsen og især ”Irritabel tarmsyndrom” gav mig tillid i den Kostplan hun havde lavet til mig. Der er nu gået tre uger siden jeg er startet på Helbredsguiden – og sikker en forandring! Jeg er fuldstændig holdt med forskellige afføringsmidler, fordi det er slet ikke nødvendigt mere! Jeg føler, Dina har nulstillet min fordøjelse og jeg har aldrig haft det så godt. Ingen mavegener eller mavepine. Bonussen er, at jeg også har tabt 6 kg i det første tre uger. Det er intet mindre end et mirakel!

Helbredsguiden er ikke en ”One size fits all” kostplan, men en individuel plan som er skræddersyet til den enkelte person.  Dina tager højde for, ikke kun helbredsmæssige problemer, men også ens livssituation. Det er ikke lige meget om man bor alene eller har en familie. Med nogle små ændringer, kan hele familien nyde den nye livsstil. Jeg kan varme anbefale Dina til alle der står i den samme situation jeg gjorde. Man er jo hvad man spiser. Med Dina er man i trygge hænder!