2015-11-07_17-57-05-0.jpg

Italiens pasta sauce med Karl Johan svampe og andre friske svampe

25 g tørrede Karl Johan svampe

1 1/2 dl hvidvin

2 skalotteløg 

1 fed hvidløg

1 spsk hakket persille

1 spsk hakket basilikum 

1 spsk tomat pure

1 spsk dion sennep

450 g friske svampe

Salt og peber

Kog noget vand og hæld det over de tørrede svampe- det skal lige dække dem. Lad det stå og trække i 30 min. 

Du skal bruge 2 dl af vandet bagefter- så du må ikke hælde det hele fra.

Kog hvidvinen i et par min.

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Steg det i olivenolie. Tilsæt tomat pure og steg videre et par minutter. Tilsæt Karl Johan svampene og brun lidt videre i 2 min. Bagefter tilsætter du de resterende svampe og steger videre i 5 min.

Tilsæt hvidvin og de 2 dl vand fra svampene.

Tilsæt de sidste ingredienser og lad det små simre i 30 min:)

Serverer med frisk pasta og en god salat