25 g tørrede Karl Johan svampe
1 1/2 dl hvidvin
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket basilikum
1 spsk tomat pure
1 spsk dion sennep
450 g friske svampe
Salt og peber
Kog noget vand og hæld det over de tørrede svampe- det skal lige dække dem. Lad det stå og trække i 30 min.
Du skal bruge 2 dl af vandet bagefter- så du må ikke hælde det hele fra.
Kog hvidvinen i et par min.
Hak hvidløg og skalotteløg fint. Steg det i olivenolie. Tilsæt tomat pure og steg videre et par minutter. Tilsæt Karl Johan svampene og brun lidt videre i 2 min. Bagefter tilsætter du de resterende svampe og steger videre i 5 min.
Tilsæt hvidvin og de 2 dl vand fra svampene.
Tilsæt de sidste ingredienser og lad det små simre i 30 min:)
Serverer med frisk pasta og en god salat